Kérdése van? Írjon nekünk

VÍZKEZELŐ BERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE

Vezérlőfejek, szűrőbetétek, szűrőtöltetek telepítése és karbantartása.

SZŰRŐBETÉTEK, MEMBRÁNOK ÉRTÉKESÍTÉSE

Háztartási és ipari szűrők, féligáteresztő hártyák és membránok.

VÍZFERTŐTLENÍTŐ BERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE

Folyamatosan kristálytiszta víz biztosítása kevesebb vegyszerrel.

Tudta, hogy a kezeletlen otthoni csapvíz miatt...

Olvasson tovább, és ismerje meg a vízkőlerakódás következményeit, és az otthoni vízkezelés fontosságát!

A vízkőlerakódás következményei

Hazánkban ivóvízhálózata túlnyomórészt közepesen kemény és kemény vizet szolgáltat; az ebből lerakódó vízkő pedig igen komoly károkat tud okozni. A vízkőlerakódást magunk is észlelhetjük a fürdőkádon, a csaptelepeken, és a háztartási gépeken is. A vízkőlerakódás hátására elszíneződnek a szaniterek és csaptelepek, ráadásul tömítő hatással is bír.

A kemény vízkőréteg bevonatot képez a mosógép, mosogatógép, vízforraló fűtőszálán, így az lassabban tud felmelegedni. A fűtőszál alacsonyabb hatásfoka miatt több energiára és adalékanyagra (pl. mosószerre) lesz szükség a kívánt eredmény eléréséhez. A vízkő a gépek csöveiben és egyéb alkatrészeken is lerakódik, ami drasztikusan lerövidíti a háztartási gépek élettartamát.

A kemény víz nem csak a gépekre van káros hatással, hanem ránk, emberekre is. A kemény vízzel történő fürdés szárítja a bőrt és a hajvégeket; ráadásul a hajszálakon lerakódó vízkő hatására hajunk elveszti ragyogó csillogását, és mattá, fénytelenné válik. A kemény vízben található ásványi anyagoktól (pl. kalcium és magnézium) hajunk összeragad, frizuránk pedig lelapul.

A vízkőoldó vegyszerek használata sem a háztartási gépeknek, sem pedig a környezetünknek nem tesz jót, ezért érdemes inkább a megelőzésre fókuszálni az utólagos javítások helyett. Számos egyedi megoldást kínálunk háztartási vízlágyító rendszerek telepítésére, így Ön választhatja egy központi vízlágyító rendszer beépítését, vagy egyedi, csaptelepekre szerelhető, kisebb berendezések alkalmazását is.

Kiváló vízminőség otthonában is

Az ivóvíz összetétele és minősége országon belül régiónként, sőt akár településenként is eltérő. Habár  hazánk megfelel az Európai Uniós előírásoknak az otthoni víztisztaság tekintetében, időnként előfordulhatnak benne olyan anyagok, melyektől ajánlatos megszabadulni. A kerti kútvíz pedig homokot, iszapot, mezőgazdasági növényvédőszer-, mosószer- és kőolajmaradványokat is tartalmazhat.

A központi víztisztító berendezések, vagy a szűrővel felszerelt víztisztító kancsók a szennyeződések 99%-át képesek eltávolítani, melynek köszönhetően az ásványvíznél is jobb minőségű és ízű ivóvizet kapunk. A víz tisztasága az emberi szervezetre gyakorolt hatása mellett az ételek is meleg italok minőségét is befolyásolja. A tiszta vízzel készült ételek ízletesebbek, gazdagabbak; a tea és kávé zamatát pedig fokozottan kiemeli a szűrt víz.

Egyedi víztisztító berendezéseinket az ön lakóhelyén található vízminőséghez állítjuk be, ezzel garantáljuk az állandóan tökéletes vizet. Tisztító rendszereink nem csupán háztartások, de vendéglátó egységek, éttermek és kávézók számára is kiemelten ajánljuk. A tisztító egységek kombinálhatóak vízlágyító berendezésekkel is a még jobb eredmény eléréséhez.